WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Ribe

 
Razvrsti po:
 
  • File osliča z zelenjavo v foliji

    Sestavine: 800 g file osliča, 100 g gomolja zelene, 100 g korenja, 30 g pora, 100 g gomolja koromača
    Več »
     
  • File škarpene pečen v pečici s koruzno polento na žaru

    Sestavine: Škarpenin file 800g, koruzna polenta 250 g, 1 dcl belega vina, paradižnikovi pelati 120 g, kapre 80 g, lovorjev list, česen peteršilj, oljčno olje
    Več »
     
  • Ribji brodet

    2 očiščeni škarpeni skupaj 400 g, celih škampov 400 g, 4 velike kozice, 200 g repa morske žabe, 1200 g težka hobotnica, 1 čebula narezana na lističe, 2 sesekljana stroka česna, lovorjev list, 4 sladki feferoni, 1 pekoči feferon, 4 paradižnikove pelate 8 žlic oljnega olja, 5 žlic rdečega kisa, ½ kozarca suhega belega vina, sol, poper.
    Več »
     
 
Prvi23456NaslednjiZadnjiVsi
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.