WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

RIBON V PEČICI S KROMPIRJEM

RIBON V PEČICI S KROMPIRJEM

15.07.2014

SESTAVINE:

- cca. 1 kg ali več ribona

- 0,5 kg češnjevega paradižnika

- 0,2 kg oliv

- 0,05 kg kaper

- 1 kg olupljenega krompirja

- 0,2 l belega vina

- sol

- olivno olje

POSTOPEK: V pekač damo na kocke narezan krompir, cel češnjev paradižnik, olive, kapre, belo vino ter vse začinimo in premešamo. Ribo zarežemo po sredini, jo osolimo ter položimo na krompir in vse skupaj pečemo v pečici na 180°C ( odvisno od velikosti ribe ). Po pol ure pečenja bo nastala v krompirju tudi kremasta omaka.

Avtor recepta: Erik Krese, restavracija COOLHOUSE Nova Gorica

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.