WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

SAŠIMI TUN - POPEČENI STEAK V SEZAMU na bučni kremi

SAŠIMI TUN - POPEČENI STEAK V SEZAMU na bučni	kremi

06.01.2015

  • Sashimi tuna 300 g
  • Žlica popraženih sezamovih semen
  • Poper 1⁄2 ČŽ
  • Sol 1⁄2 ČŽ

Sashimi tuno zrežemo na visoke zrezke, jih povaljamo v opečenih sezamovih semenih in spečemo 1 minuto na vsaki strani na sezamovem olju.

Pustimo počivati, nakar narežemo rezine (tuna mora biti v sredini rdeča), solimo in popopramo.

Bučo segrejemo, solimo, popramo, dodamo olivno olje in serviramo na krožniku kot pire. Na vrh položimo rdeče koščke tune.

(na sliki levo)

Takole so ga pripravili udeleženci tečaja Tejani & Coolhouse v naši restavraciji v Novi Gorici

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.