OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Romb v pečici s krompirjem in zelenjavo

Romb v pečici s krompirjem in zelenjavo

18.12.2012

SESTAVINE:

  • romb
  • ribja jušna osnova 
  • krompir
  • češnjev paradižnik
  • bučke
  • česen
  • ekstra deviško oljčno olje
  • origano
  • po želji malo pekoče paprike

PRIPRAVA:

Pečico segrejemo na 200 stopinj. Romba dokončno očistimo. Zmiksamo česen in oljčno olje. Krompir narežemo na pol centimetra debele rezine. Bučke narežemo na rezine, češnjeve paradižnike prerežemo čez polovico. V pekač položimo krompir, paradižnike in bučke ter vse skupaj prelijemo z oljčnim oljem. Pečemo 20 minut in po malem zalivamo z vročo ribjo osnovo. Po 20 minutah dodamo romba, znižamo temperaturo na 170 stopinj in pečemo še nadaljnih 30 do 40 minut (odvisno od teže). Po malem zalivamo z vročo osnovo, da se riba ne izsuši. Po končanem pečenju lahko po jedi posujemo nasekljan svež peteršilj.

 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.