OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Ribji brodet

Ribji brodet

SESTAVINE:

  • 2 očiščeni škarpeni skupaj 400 g
  • 400 g celih škampov
  • 4 velike kozice
  • 200 g repa morske žabe
  • 1200 g težka hobotnica
  • 1 čebula narezana na lističe
  • 2 sesekljana stroka česna
  • lovorjev list
  • 4 sladki feferoni
  • 1 pekoči feferon
  • 4 pelati 
  • 8 žlic oljčnega olja
  • 5 žlic rdečega kisa
  • ½ kozarca suhega belega vina
  • sol
  • poper

PRIPRAVA:

V kozici na nekoliko ogretem olju prepražimo čebulo, česen in feferone. Dodamo pomokane ribe in rake, prej popečene na oljčnem olju, zalijemo najprej s kisom, potem še z vinom. Dodamo zmečkane pelate, solimo in popramo ter pustimo kuhati še 4 minute. Primešamo na koščke narezano že prej kuhano hobotnico in očiščene kozice, prilijemo 10 velikih žlic vode in vse skupaj kuhamo še tri minute.

Avtor: Kulinarika Franko BRECELJ s.p.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.