WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Platesa (morska plošča) z limono in peteršiljem

Platesa (morska plošča) z limono in peteršiljem

04.12.2017

SESTAVINE (za 2 osebi)

4 fileji morske plošče

naribana lupinica ½ limone

limonin sok po okusu

šopek listov peteršilja

ekstra deviško oljčno olje

sol (lahko rožnata himalajska)

PRIPRAVA:

V ponvi segrejte nekaj žlic olja, nato dodajte fileje platese (morske plošče). Solite, poprajte in dodajte naribano limonino lupinico.

Na malem ognju jih popecite na obeh straneh, nato dodajte limonin sok (za 4 fileje približno žlico, odvisno od okusa) in veliko drobno sesekljanega peteršilja.

Še nekaj minut pecite, da omaka malo povre oz. se zgosti in fileji so pripravljeni!

Dober tek!

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.