WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

File lososa z medeno gorčično glazuro

File lososa z medeno gorčično glazuro

03.04.2015

(za 4 osebe)

  • 8 filejev lososa
  • 2 žilici gorčice
  • 2 žlici polnozrnate gorčice
  • 2 žlici medu
  • 1 stisnjen strok česna
  • sol
  • poper

Segrejte pečico na 230°C. V pekač položite aluminijasto folijo (ali peki papir)  in rahlo namastite.
V posodici zmešajte gorčici, med in česen. Fileje lososa osušite, položite v obložen pekač (če imate fileje s kožo, naj bo koža na spodnji strani), solite, poprajte in premažite s pripravljeno mešanico.
Pecite približno 10-15 minut. Ko ga boste z vilico z lahkoto prebodli, je pečen. Takoj postrezite.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.