WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Ribe

 
Razvrsti po:
 
  • Orada v krompirjevi skorjici

    1 orada (2kg), 5 srednje velikih krompirjev, 3 žlice drobno sesekljanega peteršilja, 1/2 žličke sesekljanega rožmarina šopek timijana, lovorov list, 1 neškropljena limona, 1/2 kozarca suhega belega vina, maslo, ekstra deviško oljčno olje, sol in poper
    Več »
     
  • Začinjen popečen losos z mangom, redkvico in limeto

    4 fileje lososa, 2 zrela manga, 1 čebula drobno nasekljana, 6 redkvic nasekljanih- meso 2 limet, 1 pest nasekljanega peteršilja, 1 žlica "southwest spice mixa"
    Več »
     
  • Škarpenina pena v plaščku iz mečarice z limeto

    Potrebujemo: 400 gramski škarpenin file, 200 g rezin dimljene mečarice, 1 neškropljeno limeto, 150 ml smetane za stepanje 8 g želatine v lističih, majhen šopek koromača, malo mlade špinače, sol in rdeč poper
    Več »
     
  • Pita z lososom in zelišči

    Potrebujemo: 2 x 230 (250) gramsko pakiranje vlečenega testa, 400 g zelišč (lahko koprive, blitva, špinača,..), 1 šalotka, 150 g kisle smetane, 300 g lososa (končna teža), 30 g masla, sol
    Več »
     
  • Mala morska pita (recept za najmlajše)

    375 g olupljenega krompirja, 55 g masla, 25 g drobno sesekljane čebule, 1 žlico moke, 125 g fileja polenovke(brez kože, narežemo ga na kocke), 125 g lososa (brez kože, narežemo ga na kocke), 1 žlico drobno sesekljanega peteršilja, 1 lovorov list, 1.5 žlico mleka, 75 ml mleka, 50 ml zelenjavne juhe (ali jušne osnove), 50 g naribanega sira, 1 rahlo stepeno jajce
    Več »
     
  • Polenovka s pinjolami in suhim paradižnikom

    Za 4 osebe potrebujemo: 4 fileje polenovke, 300 g pinjol, 1 žlico krušnih drobtin, 5 žlic vode, 4 žlice dobrega olivnega olja, 4 suhe paradižnike, pest kaper iz slanice (speremo jih pod tekočo vodo), sol, poper
    Več »
     
  • Škarpenina bistra juha

    Recept za 4 osebe: 200 g zelenjave (korenček, koren zelene), 1,5 l vode 2 žlici olivnega olja, 1 lovorov list, 3-4 poprova zrna, 1 paradižnik, vejice peteršilja (količina po želji), vejica zelene, 600 g škarpene, 50 ml paradižnikovega soka, 120 g kuhanega riža
    Več »
     
  • Trilja v oblekici iz pistacije

    Potrebujemo: 8 srednje velikh filejev trilje, približno 100 g očiščenih slanih pistacij, 2 jajci, moko, 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja, sol in poper po okusu, 300 g basmati riža.
    Več »
     
  • Pekoči fileji osliča

    Fileje postavite na delovno površino. V posodici očistite fileje inčunov in jih sperite soli in sesekljajte.
    Več »
     
  • File osliča z aromami

    Na drobno sesekljajte čebulo in česen, pekočo papriko, timijan in rožmarin.
    Več »
     
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.