OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

File lososa na praženem krompirju z gobami in mlado špinačo

File lososa na praženem krompirju z gobami in mlado špinačo

SESTAVINE (za 4 osebe):

  • 4 fileji lososa
  • sol in poper
  • oljčno olje
  • 500 g krompirja
  • 200 g ostrigarjev ali šampinjonov
  • 2 šalotki
  • 1 strok česna
  • 1 pest pinjol
  • 4 pesti mlade špinače

Fileje lososa solimo in popramo ter jih pečemo najprej na koži in po potrebi obrnemo. Krompir skuhamo, ločeno prepražimo šalotko, česen in gobice, dodamo malo šatraja, majarona in rožmarina, dodamo skuhan krompir in prepražimo vse skupaj. Postrežemo na mladi špinači, dekoriramo s pinjolami.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.