WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

SAŠIMI TUN - TATARSKI

SAŠIMI TUN - TATARSKI

06.01.2015

  • Sashimi tuna 200 g
  • 1 avokado
  • Olivno olje 3 JŽ
  • Sok 1 limone
  • Poper 1⁄2 ČŽ
  • Sol 1⁄2 ČŽ

Sashimi tuno zrežemo na majhne koščke, dodamo pretlačen avokado, prelijemo s sokom ene limone in začinimo s soljo, poprom in ekstradeviškim oljčnim oljem.

Serviramo s popečenim kruhom Altamura, tako da tatarski oblikujemo z dvema žlicama in ga postavimo na krožnik.

(na sliki desno)

Takole so ga pripravili udeleženci tečaja Tejani & Coolhouse v naši restavraciji v Novi Gorici

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.