WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Školjke

 
Razvrsti po:
 
  • Rižota s kapesantami (pokrovačami)

    Sestavine: 280 g riža, 12 jedrc pokrovač, 1 liter blage ribje juhe (lahko tudi zelenjavna jušna osnova), 1 žlica sesekljane čebule, 1 šopek peteršilja, suho belo vino, 70 g masla, sol, bel poper.
    Več »
     
  • Klapavice v žafranovi omaki

    2 žlici žafrana, 1 žlica vroče vode, 2 žlici ekstra deviškega olivnega olja, 200g drobno sesekljane šalotke, 3 stroke česna (drobno sesekljanega), 500ml suhega belega vina, 2 kg očiščenih polovičk klapavic, 200ml smetane za kuhanje, 1/4 šalčke drobno sesekljanega peteršilja
    Več »
     
  • Krpice z gamberi in kapesantami v omaki iz sojinega mleka in grškega jogurta

    Potrebujemo: 400 g krpic (lahko tudi kakšna druga testenina), 12 jedrc kapesant, 12 očiščenih repkov večjih gamberov, 2 dl sojinega mleka, 300 g grškega jogurta, 1 šopek krebuljice, 80 g masla, 1 ščepec žafrana, sol, bel in črn poper v zrnu
    Več »
     
  • Črni špageti s školjkami in šparglji

    Potrebujemo: 1/2 malega rdečega feferona, 1 strok česna, 600 g školjk, 2 žlici ekstra deviškega olivnega olja, 1 žlica drobno sesekljanega, peteršilja, sol,1 šalotko, 250g špargljev, 80ml paradižnikove mezge, svežo baziliko, 400g črnih špagetov (navadne špagete lahko obarvamo s sipinim črnilom)
    Več »
     
  • Gratinirane Jakobove pokrovače - kapesante

    Sestavine: 4 polovice školjke jakobove pokrovače skupaj z mesom, oljčno olje, sol, poper, limonin sok pol limone, sesekljan peteršilj, kruhove drobtinice, riban parmezan.
    Več »
     
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.