OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Krpice z gamberi in kapesantami v omaki iz sojinega mleka in grškega jogurta

Krpice z gamberi in kapesantami v omaki iz sojinega mleka in grškega jogurta

SESTAVINE:

  • 400 g krpic (lahko tudi kakšna druga testenina)
  • 12 jedrc kapesant
  • 12 očiščenih repkov večjih gamberov
  • 2 dl sojinega mleka
  • 300 g grškega jogurta
  • 1 šopek krebuljice
  • 80 g masla
  • 1 ščepec žafrana
  • sol
  • bel in črn poper v zrnu

PRIPRAVA:

V posodi najprej zmešamo mleko in jogurt, dodamo peščico drobno sesekljane krebuljice in vse skupaj pogrejemo na majhnem ognju. V drugi, manjši posodi (lončku), stopimo maslo ter ga začinimo s poprom in žafranom.
Skuhamo testenino in na maslu popražimo gambere ter jedrca kapesant (na močnem ognju, približno 1 min. na vsaki strani). Posolimo. Odcedimo testenino, jo začinimo z omako iz masla,gamberov in kapesant ter zalijemo z mlečno omako. Vse skupaj postrežemo na krožniku, posuto s preostankom sesekljane krebuljice.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.