WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Omaka z vongolami na rdeče

Omaka z vongolami na rdeče

29.02.2016

Za 4 osebe:
1 kg vongole jedra (z vodo vred)

ekstra deviško oljčno olje

čebula

česen

100ml belega vina

pekoča paprika po okusu

300g paradižnikove omake

sveži peteršiljevi listi

 

Na olju prepražite česen in čebulo ter pekočo papriko, dodajte jedra vongol skupaj z vodo (voda je pravzaprav juha, v kateri so se vongole kuhale), zalijte z belim vinom in paradižnikovo omako ter solite in poprajte po okusu. Kuhajte cca 120 minut na malem ognju, da se omaka lepo zgosti. Pred serviranjem dodajte sveže sesekljane peteršiljeve liste in prelijte preko al dente kuhanih testenin.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.