WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Jakobove pokrovače s kraško panceto na grah pireju

Jakobove pokrovače s kraško panceto na grah pireju

Za 2 osebi potrebujemo: 6-8 Jakobovih pokrovač (samo meso), 400g graha, 100g masla, sladko smetano (do 1 dl), 8 rezin kraške pancete, ekstra deviško oljčno olje, sol, poper

Priprava:
1. Ko je grah kuhan ga odcedite in premešajte s palčnim mešalnikom, skupaj z maslom in smetano. Posolite.
2. Panceto narežite na manjše koščke ter jo v ponvi hitro popecite na žlički oljčnega olja
3.  V drugi ponvi popecite Jakobove pokrovače (2-3 minute)

Postrežemo:
1 na krožnik najprej dajte grahov pire, nanj položite školjke ter vse skupaj prelijte s popečeno panceto

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.