WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Špageti "metodo dellicato" z vongolami

350 g vongol
480 g testenin Benedetto Cavalieri
4 dl ribje jušne osnove
0,10 l belega vina
strok česna
8 sicilijanskih paradižnikov
sol, poper, olivno olje
1 pest peteršilja

Vongole na hitro popražimo s česnom na olivnem olju, zalijemo z vinom in jušno osnovo ter pokuhamo.

Skuhamo testenine 1 minuto manj kot je predpisano.

Testenine damo v omako ter vse skupaj grejemo še eno minuto, dodamo narezan sicilijanski paradižnik in peteršilj.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.