WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Kapesante na pireju iz graha s pistacijo in pinjolami

Kapesante na pireju iz graha s pistacijo in pinjolami

8 kapesant brez lupine
400 g graha (lahko tudi zmrznjenega)
50 g pinjol
50 g pistacij
50 g krušnih drobtin
šop sveže mete
100 g masla
1 dcl sladke smetane
olivno olje, sol, poper
peteršilj 1 pest

Grahov pire:
zavremo vodo in zblanširamo grah, solimo, popramo, damo v mešalnik, dodamo maslo, sladko smetano in svežo meto, naredimo pire.

Peteršilj, pistacije in pinjole zmeljemo, damo v kozico z olivnim oljem, dodamo drobtine in prepražimo.

Kapesante popečemo na vsaki strani približno 3 minute ali dokler niso zlato rjave.

Na krožnik damo žlico pireja, postavimo nanj kapesante, ter prelijemo z mešanico prepraženih pistacij, peteršilja, pinjol in drobtin.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.