Vseeno, ali prihajajo iz Jadranskega morja ali Tihega oceana, dobrote morja imajo tako globok in dober okus, da zahtevajo samo najenostavnejši način kuhanja.
Pozdravljeni, pred Vami je drugi Tomov blog. Recept smo preizukusili. Uporabili smo file halibuta in jed je bila čudovita. Malo zadrege se pojavi pri zeliščni solati, vendar smo recept priredili na našo ponudbo zelenjave tako, da smo dodali malo mehke solate in malo domačega radiča (brez kreše in krebuljice). Limonin Aioli je presežek. Dober tek, vam voščimo.
Lepo pozdravljeni, tukaj je recept za omako ki jo imam zelo rad. Recept poveže svež, zeleni okus peteršilja z "matriko" tart vinaigrette. Ta recept je podoben klasični italijanski omaki imenovani »salsa verde«, zeleni omaki, ki jo tradicionalno uporabljajo k pečenemu odojku
Ostrige z absintom in zelišči, v pečici - Ta recept je pogosto na meniju v moji priljubljeni restavraciji "Camino" v Oaklandu. Absint daje jedi čudovit zeliščni čar in dodatno oplemeniti okus jedi.
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke,
ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani.
Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).
Več o piškotkih.