OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Črni rezanci z gamberi in parmezanom

Črni rezanci z gamberi in parmezanom

SESTAVINE:

  • 400 g črnih rezancev
  • 300 g gamberov
  • sol
  • poper
  • olivno olje
  • suho belo vino
  • 30 g masla
  • peteršilj
  • parmezan

PRIPRAVA:

Na olivnem olju prepražimo gambere, dodamo malo česna ter zalijemo z belim vinom. Pokuhamo, solimo, dodamo sekljan peteršilj in kuhane rezance. Na hitro premešamo in dodamo kocko masla ter nariban parmezan.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.