COVID OBVESTILO

RESTAVRACIJA JE ZAČASNO ZAPRTA.       VENDAR TRGOVINI OSTAJATA ODPRTI. 

 
 
 
 
 
 

Črni rezanci z gamberi in parmezanom

Črni rezanci z gamberi in parmezanom

SESTAVINE:

  • 400 g črnih rezancev
  • 300 g gamberov
  • sol
  • poper
  • olivno olje
  • suho belo vino
  • 30 g masla
  • peteršilj
  • parmezan

PRIPRAVA:

Na olivnem olju prepražimo gambere, dodamo malo česna ter zalijemo z belim vinom. Pokuhamo, solimo, dodamo sekljan peteršilj in kuhane rezance. Na hitro premešamo in dodamo kocko masla ter nariban parmezan.

 

Naši gurmani priporočajo

  • Špageti s sipinim črnilom 500g

    Dodaj v košarico Cena: 3,90 €

    Stanje zaloge: na voljo

    Sestava: zdrob durum PŠENICE, voda, SIPINO črnilo, RIBJA moka, limonin sok, sol.

    ALERGENI: GLUTEN, MEHKUŽCI, RIBE. V obratu pri proizvodnji drugih izdelkov uporabljajo tudi JAJCA.

    Hranilne vrednosti na 100g: Energijska vrednost 1517 kJ / 258 kcal; Maščobe 1,2 g - od tega nasičene maščobe 0,2 g; Ogljikovi hidrati 73 g - od tega sladkorji 3 g; Vlaknine 3,5 g; Beljakovine 12 g; Sol 0,7 g.

    Špageti s sipinim črnilom izvirajo iz Sicilje, natančneje iz Messine. Nekateri raziskovalci pravijo, da so sicilijanski kuharji želeli na krožniku pričarati vulkan Etno. Testenine predstavljajo pobočje vulkana, omaka pa lavo ali dim. 

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.