OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

FEUDO ARANCIO TINCHITE ROSE 750ml

FEUDO ARANCIO TINCHITE ROSE 750ml

 

Cena: 6,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 

VINO FEUDO ARANCIO TINCHITE ROSE rdeče vino 750ml

Letnik: 2020
Alkohol: 12 vol%,
Neto količina: 750ml.
VSEBUJE: SULFITI.

PROIZVODNO OBMOČJE

Sorta grozdja: Nero d'Avola

To vino izraža plemenitost in bogastvo ene najstarejših sicilijanskih sort grozdja. Gojena v rdečih deželah Raguse, ta trta primerna za pridelavo rdečih vin z edinstvenim in drugačnim vidikom od preostale Sicilije, z nizko intenzivnostjo barve, značilno za mlado rdeče vino.

SORTA IN VINIFIKACIJA

Grozdje se prideluje na območju Acate, kjer je glavna značilnost zemlje peščena struktura. Tla so večinoma sestavljena iz rahlega rdečega peska brez skeleta in srednje globine.Grozdje Nero d'Avola daje vino, ki izstopa po svoji živahnosti. Ima zanimivo aromatično preobleko, ki obogati profil pridobljenega vina in je primerno za pridelavo mladih vin s cvetličnimi in sadnimi aromami.

ORGANOLEPTIČNE ZNAČILNOSTI

Tinchité rosè ima toplo češnjevo barvo, z izrazitimi rubinastimi in vijoličnimi notami. Nos razkrije mavrico cvetnih in svežih arom, kot so geranija in drobno sadje, maline, robide, gozdne jagode, rdeči ribez in granatno jabolko.

SERVIRANJE

Velika vsestranskost v kombinacijah, od narezkov do svežih sirov, od pice do okusnejših ribjih jedi. To vino pijemo mlado, ko še v celoti izrazi vso dišečo prijetnost svojih sadnih not.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.