OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Planeta Rose 750 ml

Planeta Rose 750 ml

Planeta Rosé
Rosé
Sicilia D.O.C.
50 % Nero d'Avola 50 % Syrah

Rosé, svež in saden, zajema vsa čustva sicilijanskega poletja. Njegova barva je barva poletnega sončnega zahoda. Zaradi svežih arom je vino čudovito prijazno in lahko pitno. Uživajte v Planetovem Roséju v dobri družbi, od aperitiva do sadja. Seznam nagrad, ki ga je prejel ta rose je zelo dolg,
Čas trgatve: Syrah 3. september;Nero d'Avola 1. september.
VINIFIKACIJA: podobna kot pri belem vinu; grozdje se potrga, položi v majhne vozičke in ohladi pri približno 15–16 °C. Ko pridejo v klet, grozdju odstranijo peclje, nato pa ga pošljejo v stiskalnico na kratko maceracijo, ki traja približno eno uro, da se doseže popoln ton z ekstrakcijo barve iz lupine.
Dobljeni mošt ostane pri približno 8-9 °C
statično dekantacijo 36 ur. VSEBNOST ALKOHOLA: 12,50 % vol.
OKUSNE OPOMBE: Nežna barva Roséja nas spominja na eleganco primabalerine. Cvetlične note, kot so hibiskus in šipkov, se srečujejo z notami gozdnih jagod, robid in melone. Živahen in svež v ustih spominja na meringue in tudi na bledo meso breskev.
KDAJ GA SERVIRAMO: Odlično se ujema s kakršnimi koli prigrizki, ki si jih lahko zamislite med popoldnevi. Dobro sodeluje z ocvrtimi morskimi sadeži in zelenjavo, nežnim belim mesom, tempuro ali sušijem.

Več »
 

Cena: 8,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 

RDEČE VINO PLANETA ROSE DOC SICILIA.
Alkohol: 12,5 vol %
Letnik: 2020
Poreklo: Sicilija DOC
Neto količina: 750 ml
VSEBUJE: SULFITI

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.