Art. 2934 RAVIOLACCI Z GOBAMI IN JURČKI. ZAMRZNJENE SVEŽE JAJČNE TESTENINE S 60% POLNILA.
Sestavine: Dušene gobe 25,5 % (različne gobe v spremenljivih deležih 90 % (šampinjoni (Agaricus bisporus), židki luskinar (Pholiota nameko), bukov ostrigar (Pleurotus ostreatus), šitake (Lentinus edodes), jurčki 5 % (jesenski goban Boletus edulis in drugi jurčki - iz skupine gobanov), maslena lupljivka (Suillus luteus)), ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, sol, peteršilj, česen), sir Ricotta (mlečna SIROTKA, MLEKO, SMETANA, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330), mehka PŠENIČNA moka , JAJCA iz proste reje 8%, voda, durum PŠENIČNI zdrob, rehidrirani jurčki 3% (jurčki in drugi jurčki iz skupine gobanov), riban SIR (MLEKO, sol, telečje sirilo, konzervans: JAJČNI lizocim), rastlinske vlaknine (iz bambusa, indijskega trpotca in citrusov), mlečna SIROTKA v prahu), sol, peteršilj. V sledovih lahko vsebuje RAKE, RIBE, ARAŠIDE, SOJO, OREŠČKE, ZELENO, SEZAM, SULFITE, VOLČJI BOB, MEHKUŽCE, GORČICO.
Hraniti pri temperaturi -18°C. Odmrznjenega izdelka se ne sme ponovno zamrzovati. Odmrznjene testenine hranite v hladilniku in porabite v 24 urah.
Hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost 721 kJ / 171 kcal, maščobe 5,1 g, od tega nasičene maščobe 2,3 g; ogljikovi hidrati 22 g, od tega sladkorji 2,1 g, beljakovine 8,3 g, sol 0,76 g.
Proizvaja: CANUTI TRADIZIONE ITALIANA SRL, Italija. IT 1159L CE. Distributer: FIN-TUN d.o.o., Perovo 55, 1290 Grosuplje. Neto količina: /Serija (Lot): /Uporabno najmanj do: na embalaži.
Čas kuhanja: 4 do 5 minut. Priprava: Še zamrznjene testenine dajte v slano vrelo vodo. Počakajte, da voda ponovno zavre in kuhajte priporočeno število minut. Občasno nežno premešajte. Odcedite in začinite po želji. Za optimalno kuhanje na 100 g testenin uporabite 1 liter vode.