Polenta s tartufi je hitro pripravljena predjed, polna okusa. Vsakdanjo polento tartufi povzdignejo v pravo gurmansko doživetje.
400 g polente / 4 osebe: Zavremo 1,6 L vode, solimo, počasi vsipavamo polento in stalno mešamo na visokem ognju. Počakamo 2 minuti in odstavimo. Za dodaten okus vmešamo nekaj masla.
Hranilne vrednosti na 100g: Energijska vrednost 1480 kJ / 354 kcal; Maščobe 0,9 g - od tega nasičene maščobe 0,2 g; Ogljikovi hidrati 80 g - od tega sladkorji 1,2 g; Beljakovine 6,5 g; Sol 0 g.
Deli:
Prijava na e-novice
S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke,
ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani.
Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).
Več o piškotkih.