OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Ješprenjeva solata

Ješprenjeva solata

13.10.2016

  • 4 pesti ješprenja
  • 2 srednje velika paradižnika
  • 1 zelena paprika
  • 1 mala konzerva rjavega fižola
  • 1 mala konzerva koruze
  • ekstra deviško oljčno olje
  • kis
  • sol

 Ješprenj čez noč namočimo, nato ga skuhamo in ohladimo. Paradižnik in papriko narežemo na kocke, dodamo fižol in koruzo. Solato po okusu začinimo s soljo, oljčnim oljem in kisom.

*dodatke v solati lahko poljubno zamenjate ali jo obogatite npr. s tuno iz konzerve, mozzarello, stročjim fižolom, korenčkom,.... pri tej solati improvizacija tudi nekaj šteje ;)

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.