WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Sveže jagode z balzamičnim kisom

Sveže jagode z balzamičnim kisom

05.02.2013

Potrebujemo:  500 g svežih jagod, 3 kavne žličke balzamičnega kisa s poreklom iz Modene, malo popra.

Sveže jagode dobro operemo, prerežemo na pol in položimo v posodo. Dodamo žličko trsnega sladkorja.

Jagode zmešamo z balzamičnim kisom za 500g in dodamo malo popra. Posodo pokrijemo in pretresemo (kot coctail), tresemo 10 do 20sekund. Postavimo v hladilnik.

Serviramo po približno 20 mintah v stekleni čaši. Po želji dodamo stepeno smetano ali sladoled, lahko pa ponudimo tudi poleg kremšnite in sladic s kremo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.