OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Biskvit amande cream

Biskvit amande cream

10.01.2013

1 vanili sladkor
4 rumenjaki
1 dcl vode
20 dag sladkorja
 
20 dag moke
4 žl kakava v prahu
1 dcl mandljevega olja
1 pecilni prašek
5 žl ruma 
 
1 velika kisla smetana
4 žlice sladkorja v prahu
 
Rumenjake ločimo od beljakov in jih stepemo z električnim mešalcem. Rumenjakom dodamo vanilij, vodo in sladkor. Nato dodamo še moko, kakav v prahu, mandljevo olje, pecilni in rum. Vse skupaj dobro premešamo in dodamo trd sneg beljakov. 
 
V pekač položimo peki papir in vanj zlijemo pripravljeno maso. Pečico poprej ogrejemo na 185°C in biskvit spečemo. 
 
Pečen biskvit pustimo, da se ohladi. Medtem zmešamo 1 kislo smetano in 4 žlice sladkorja v prahu. Biskvit prereženo po dolgem na pol in ga namažemo z nadevom. Razrežemo na poljubno velike kvadratke in jih čez noč pustimo v hladilniku.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.