WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

File smuča s svežimi zelišči

File smuča s svežimi zelišči

19.01.2015

(za 4 osebe)

  • 800 g smučevih filejev
  • sok dveh limon
  • sol
  • šopek peteršilja, drobnjaka, kopra in melise
  • 50 g masla

File pokapajte s sokom ene limone in 10 minut pustite počivati. Zelišča drobno sesekljajte, pomešajte in razporedite po pekaču. File posolite in razporedite po zeliščih, nato pa ga pokapajte s sokom preostale limone. Koščke masla razporedite po filejih in odkrito pecite v pečici na 180°C 30-35 minut.

Zelišča po peki lahko vežete v omako z malo škroba (gustina).

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.