OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Bučkin carpaccio s paradižnikovim konkassejem in gamberi 2

Bučkin carpaccio s paradižnikovim konkassejem in gamberi 2

SESTAVINE:

  • 400 g rezancev
  • 300 g paradižnika
  • 300 g škampovih repkov
  • česen
  • čili
  • sol
  • poper
  • ekstra deviško oljčno olje

PRIPRAVA:

Na oljčnem olju prepražimo na kocke narezan paradižnik, solimo in popramo ter dodamo sekljan česen, da zadiši. Zalijemo z malce jušne osnove. Dodamo repke škampov, svež ali mlet suh čili in kuhane rezance. Dobro premešamo in dodamo kocko masla. Ponovno premešamo in postrežemo.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.