WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Škampi na buzaro

Škampi na buzaro

19.08.2016

    • 1,5 kg škampov
    • 1 – 2 paradižnika
    • 1 manjša čebula
    • 0,5 dl ekstra deviškega oljčnega olja
    • 5 dl suhega belega vina
    • 1 – 2 žlici drobtin
    • sol
    • črni poper v zrnu
    • 3 vejice peteršilja
    • 4 – 5 strokov česna

    Priprava :

    Škampe očistimo.  Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Česen olupimo in drobno sesekljamo.  Na oljčnem olju posteklenimo sesekljano čebulo s česnom.  Dodamo očiščene škampe in jih pražimo 10 minut.  Paradižnik olupimo, razkosamo na četrtine, odstranimo semena in ga gladko zmiksamo s paličnim mešalnikom.  Peteršilj osmukamo in drobno sesekljamo.  Škampom dodamo vino, zmiksan paradižnik, drobtine in sesekljan peteršilj. Varčno začinimo s soljo in sveže mletim poprom, potem pa pokrite počasi dušimo 15 minut (glede na velikost škampov).

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.