WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Kraljevi repki po katalonsko

Kraljevi repki po katalonsko

27.01.2015

kraljevi repki (2 na osebo)

jušna zelenjava

limonin sok

zelena

čebula

korenček

rumena paprika

pomaranča

½ čž poper

sol

oljčno olje

V liter vrele vode z dodatkom malo soli in limoninega soka damo orjaške gambere ter jih pokuhamo približno 5-7 minut.

Čebulo na drobno narežemo in namakamo v slani vodi, kateri smo dodali kis.

Korenček narežemo na julienne in ga blanširamo (1 minuta v slani vreli vodi), nato ga vržemo v ledeno vodo.

Pripravimo zelenjavo: papriko, narezano na julienne, korenček, dodamo odcejeno čebulo, limonin sok, sol, poper in oljčno olje. Če imamo pri roki sezamova semena, jih prav tako lahko dodamo.

Gambere serviramo z zelenjavo s koščki pomaranče (narezani krhlji brez kožice

*NA ENAK NAČIN PRIPRAVIMO RAROGA PO KATALANSKO, ŠE ZAMRZNJENEGA KUHAMO 15 MINUT V SLANEM KROPU.

 
 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.