Poslovanje v času COVID-2019

 
 
 
 

Kraljevi repki po katalonsko

Kraljevi repki po katalonsko

27.01.2015

kraljevi repki (2 na osebo)

jušna zelenjava

limonin sok

zelena

čebula

korenček

rumena paprika

pomaranča

½ čž poper

sol

oljčno olje

V liter vrele vode z dodatkom malo soli in limoninega soka damo orjaške gambere ter jih pokuhamo približno 5-7 minut.

Čebulo na drobno narežemo in namakamo v slani vodi, kateri smo dodali kis.

Korenček narežemo na julienne in ga blanširamo (1 minuta v slani vreli vodi), nato ga vržemo v ledeno vodo.

Pripravimo zelenjavo: papriko, narezano na julienne, korenček, dodamo odcejeno čebulo, limonin sok, sol, poper in oljčno olje. Če imamo pri roki sezamova semena, jih prav tako lahko dodamo.

Gambere serviramo z zelenjavo s koščki pomaranče (narezani krhlji brez kožice

*NA ENAK NAČIN PRIPRAVIMO RAROGA PO KATALANSKO, ŠE ZAMRZNJENEGA KUHAMO 15 MINUT V SLANEM KROPU.

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.