WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

RAROG po katalonsko 2

RAROG po katalonsko 2

18.12.2014

  • rarog 800g +
  • mladi fižol v zrnju flageolet
  • sveža zelenjava (korenje, češnjev paradižnik, rukola, koromač, motovilec)
  • sadje (ananas, jabolka, kivi, hruške)
  • ekstra deviško oljčno olje Morettini
  • limona
  • sol, poper

Zelenjavo operemo, nato jo narežemo na koščke želene velikosti, enako naredimo s sadjem. Vzamemo dovolj velik pladenj, da lahko na njem do roba razporedimo zelenjavo, sadje in fižol.

Raroga zamrznjenega položimo v slano vodo, segrevamo do vretja in kuhamo 15 – 20 minut. Vzamemo ga iz vode, ga razpolovimo in položimo na pladenj s pripravljeno zelenjavo. 

Naredimo hladno omako iz olja, limoninega soka, soli in popra tako, da vse skupaj zmešamo z vilicami kot bi stepali jajca. Bogato prelijemo preko raroga in zelenjave.

Priporočena vina:  Prosecco Val d'Oca, Bollinger Champagne brut.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.