WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Rarog s kamutovimi rezanci

Rarog s kamutovimi rezanci

18.12.2014

  • 300g paradižnik Datterino
  • 250g rezanci kamut Morelli
  • 1 rarog cca 800gr +
  • 50ml belo vino 
  • česen po okusu
  • ostra paprika
  • ekstra deviško oljčno olje Morettini
  • peteršilj

V lonec s slano vodo položimo zamrznjenega raroga in vse skupaj segrevamo. Ko zavre, naj se kuha cca 15 minut, potem ga vzamemo iz vode in razrežemo na 4 dele.

V ponvi segrejemo oljčno olje, dolijemo vino, pokuhamo, da alkohol izhlapi, nato dodamo paradižnik datterino in česen, ostro papriko po okusu in kuhamo 2 minuti. Nato dodamo na kose narezanega raroga in ga sotiramo še 2 minuti. Odstavimo z ognja.

Rezance skuhamo v vodi, v kateri smo prej kuhali raroga, jih odcedimo (malo vode prihranimo) in dodamo rarogu. Vse skupaj na hitro premešamo in po potrebi zalijemo s preostankom vode od kuhanja. Potresemo z drobno nasekljanim peteršiljem in postrežemo.

Poleg predlagamo šampanjec Bollinger Rose.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.