OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Rarog z gorčično omako in limono

Rarog z gorčično omako in limono

SESTAVINE (za 4 osebe):

  • 1 kg raroga
  • 100 g drobtin iz sredice belega kruha
  • 1 kozarec sladkega vina marsala ali prošeka
  • kozarček konjaka
  • 1 limona
  • 1 žlička pekoče gorčice
  • origano
  • bazilika
  • maslo
  • olje
  • sol
  • poper
PRIPRAVA:

V vreli vodi skuhajte raroga (če je 1 rarog težak 1 kg, ga kuhajte približno 20 minut, če imate manjše raroge, naj vrejo sorazmerno manj časa). Ko je rarog mlačen, ga olupite in meso razrežite na koščke.

V skledici zmešajte tri žličke olja s gorčico, limoninim sokom, origanom, baziliko, konjakom in marsalo, sredico nadrobljenega belega kruha, soljo in poprom. Mešajte, dokler ne dobite homogene zmesi. Ognjevarno posodo namažite z maslom, razporedite koščke raroga in ga polijte z omako. Na koncu po vrhu razporedite nekaj koščkov masla. V pečici pečete na 200 C dvajset minut.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.