OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Gamberi s suho slivo in panceto

Gamberi s suho slivo in panceto

SESTAVINE:

  • 10 gamberov
  • 10 rezin kraške suhe pancete
  • 5 suhih sliv
  • pest rukole
  • sladka balzamična krema

PRIPRAVA:

Gambere odtajamo, jim na hrbet položimo polovico suhe slive, zavijemo vse skupaj v panceto in nabodemo na leseno nabodalo. Na vsako nabodalo položimo po 5 zavitih gamberov, segrejemo ponev, dodamo malo oljčnega olja, ter popečemo, dokler ni panceta lepo hrustljava. Tako pečene gambere postavimo na krožnik, na katerega smo dali pest sveže rukole, in prelijemo s sladko balzamično kremo.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.