OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Fettuce z jastogom

Fettuce z jastogom

06.02.2023

Fettuce z jastogom

Sestavine za 4 osebe
Fettuce 350 g
jastoga 800 gPeteršilj operemo in drobno sesekljamo. 2 jastoga razrežite po dolžini in zmečkajte kremplje s kladivom za meso
Fettuce z jastogom
V ponvi na olju in česnu popečemo jastoge na mesni strani, zalijemo z belim vinom in pustimo, da nekaj trenutkov izhlapi, nato dodamo paradižnik, solimo in popramo ter kuhamo 10 minut.

Fettuce skuhamo v slani vodi, odcedimo, začinimo s češnjevimi paradižniki in sesekljanim peteršiljem, razporedimo po servirnem krožniku in nanje položimo jastoge ter postrežemoparadižnik Piennore Marrazzo pol kozarca
belo ali Rose vino
1 šopek peteršilja
ekstra deviško oljčnega olja , sol po okusu,po želji poper.

Priprava
česen 1 strok

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.