Pečena pljučna v testu

Pečena pljučna v testu

18.12.2018

Pljučno solimo in na hitro popečemo v ponvi na ekstra deviškem oljčnem olju. Za marinado zmešamo gorčico, rožmarino, česen, oljčno olje in malo popra. Meso položimo na listnato testo, ga namažemo z marinado in zavijemo v testo. Razžvrkljamo eno jajce ter z njim namažemo testo. Vse skupaj položimo v pečico, ogreto na 180 stopinj in pečemo približno 30 minut. Ko je testo lepe rjave barve, je jed gotova. Postrežemo s pečenim krompirjem.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.