WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

HITRA KREMNA JUHA IZ FLAGEOLETA

HITRA KREMNA JUHA IZ FLAGEOLETA

11.09.2017

Sestavine:

20g masla

1 šalotka (40g)

750ml flageoleta (mladi zeleni fižol)

9g curryja

375ml piščančje juhe

375ml vode

ščep soli (po potrebi)

mlet poper (po želji)

20ml kisle smetane oz. creme fraiche

Priprava:

V kozici na srednji temperaturi raztopimo maslo. Dodamo drobno sesekljano šalotko in jo pražimo 2-3 minute, da postane prozorna. Pazimo, da je ne zažgemo.

Predhodno skuhan flageolet* stresemo v kozico, primešamo curry , dodamo juho in vodo. Pustimo vse skupaj, da zavre, nato pokrijemo in kuhamo še 2-3 minute. Dodamo sol in poper po okusu.

Juho zmiksamo s paličnim mešalnikom ali v blenderju. Nalijemo v skodelice in postrežemo. Po želji v vsako skodelico dodamo žličko kisle smetane.

*zamrznjen flageolet je že blanširan, zato ga ni potrebno prav dolgo kuhati

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.