WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

RAVIOLI NA GRAHOVI KREMI

RAVIOLI NA GRAHOVI KREMI

06.01.2017

za 4 osebe:

  • 12 raviolov s škampi
  • 1 kg (zamrznjenega) graha
  • 2 srednje veliki čebuli
  • 50 g masla
  • 100 g sira grana padano ali grana mantovano
  • ekstra deviško oljčno olje
  • muškatni orešček (po okusu)
  • sol, poper

Na olju popražimo nasekljano čebulo, dodamo grah in malo vode (ali še bolje juhe), solimo, popramo in kuhamo, dokler se grah ne zmehča, dodamo maslo in muškatni orešček in zmiksamo.

V slanem kropu 2/3 minute kuhamo raviole.

Na krožniku serviramo na grahovi kremi položene 4 raviole, ki jih potresemo z naribanim sirom. Za bolj barvit videz lahko na krožnik dodamo še malo nasekljanega suhega paradižnika.

DOBER TEK!

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.