WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Italijanski oslovski golaž (Stracotto d'asino)

Italijanski oslovski golaž (Stracotto d'asino)

08.04.2016

  • kilogram oslovskega mesa
  • 2 čebuli 2 lovorova lista
  • 2 brinovi jagodi
  • 2 žlici paradižnikove mezge
  • pol litra jušne osnove oljčno olje
  • 2 stroka česna
  • pol litra rdečega vina
  • sol,
  • poper 

 

Meso narežite na kose. Vanje naredite majhne zareze, kamor zatlačite na liste nasekljan česen.

Na olju popražite čebulo, dodajte meso. Ko porjavi, ga zalijte z jušno osnovo in vinom, dodajte začimbe in paradižnikovo mezgo ter na majhnem ognju kuhajte vsaj štiri ure, da se meso lepo zmehča. Po potrebi dolivajte jušno osnovo in vino.

Kuhan golaž postrežemo s polento.

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.