WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

CHIMICHURRI zeliščna omaka

CHIMICHURRI zeliščna omaka

17.11.2015

Sestavine za 4 osebe:

  • 120 ml olivnega olja
  • 120 ml rdečega vinskega kisa
  • 90 ml vode
  • 2 šopka origana
  • 2 šopka peteršilja
  • 2 stroka česna
  • 0,5 žličke nasekljanih posušenih rdečih čilijev ali nekaj svežih

Zelišča operemo, otresemo in na grobo nasekljamo. Tudi česen olupimo in na grobo nasekljamo. Vse sestavine stresemo v mešalnik in miksamo toliko časa, dokler ne dobimo enotne mase oz. dokler ni sesekljano po naši želji. Če je omaka bolj grobo sesekljana, je zaradi različnih sestavin bolj barvita za oko.

Pripravljeno omako predevamo v servirno skledico. Omaka naj počaka na sobni temperaturi  vsaj 2 uri, preden jo postrežemo, da se okusi povežejo.

Uporabimo kot omako k govedini, piščancu, ribam, škampom in jedem z žara.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.