WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Paccheri s špinačo in ricotto

Paccheri s špinačo in ricotto

22.09.2015

testenine (paccheri)

 

špinačni nadev:

maslo

špinača

muškatni orešček

sol, poper

skuta (ricotta)

parmezan

 

bešamel omaka (klasični recept iz masla, moke, mleka)

 

sir grana padano

po želji malo kisle in sladke smetane

 

Pacchere skuhamo »al dente«.

Pripravimo nadev tako, da na maslu prepražimo špinačo, dodamo skuto in nariban parmezan. Začinimo (sol, poper, muškatni orešček)in gostljata zmes za nadev je pripravljena.

V pekač z višjim robom vlijemo bešamel. Bešamel ne sme biti pregost.

Pacchere napolnimo z nadevom in jih polagamo v pekač enega zraven drugega. Čez naribamo sir grana padano. Če pa želimo bolj sočne pacchere, potem grana padano zmešamo z nekaj kisle in sladke smetane in zmes prelijemo preko polnjenin testenin.

Pečemo 20-30 minut na 180°C.

(bešamel lahko nadomestimo z omako po želji : z ragujem bolognese, zelenjavnim ragujem, paradižnikovo omako z baziliko,…)

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.