OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Nadevana jajca z gamberi

Nadevana jajca z gamberi

25.03.2015

Sestavine:

12 olupljenih repkov kozic

6 večjih trdo kuhanih jajc

1/4 skodelice lahke majoneze

2 žlici kisle smetane

2 žlički gorčice

1/4 čajne žličke fine morske soli

ščepec kajenskega popra

2 žlici drobno sesekljanega kopra

NAČIN PRIPRAVE:

Jajca damo v srednje velik lonec, dodamo toliko vode, da sega 1cm čez jajca in zavremo na srednjem ognju. Pustimo vreti 12 minut. Ko so jajca kuhana, jih damo v skledo z ledeno vodo in pustimo približno 5 minut, da se jajca ohladijo. Dobro odcedimo. Olupimo jajca in razpolovimo po dolgem.

 Iz polovičk previdno odstranimo rumenjake, nato jim dodamo majonezo, kislo smetano, gorčico, sesekljan koper, sol in kajenski poper in dobro pretlačimo. Z žlico lepo naložimo maso v izpraznjene polovičke beljakov, okrasimo z gamberi in vejico kopra in postrežemo. 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.