OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Fuži (garganelli) s tartufato

Fuži (garganelli) s tartufato

17.12.2014

  • 80 g tartufate (bele ali črne),
  • par kapljic oljčnega olja ( okus belih tartufov)
  • 320 g fužev (garganellov)
  • 80 g masla
  • smetana za kuhanje
  • sol, poper
  • parmezan (Grana Padano ali Parmigiano Reggiano)

V ponvi na malem ognju raztopimo maslo, dodamo tartufato  in malo smetane za kuhanje, solimo in popramo. V slanem kropu skuhamo fuže, jih odcedimo in stresemo v pripravljeno omako. Nežno premešamo, čez naribamo parmezan, še malo premešamo, da se parmezan stopi in postrežemo. Pred serviranjem lahko pokapamo s par kapljicami oljčnega olja z okusom tartufov, da poudarimo izjemni okus tartufov.

*lahko primešamo še na koščke narezan dimljen pršut

Zraven ponudimo penino Mille Simato ali Riserva (Val D`oca).

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.