OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

FAZAN PO LOVSKO

FAZAN PO LOVSKO

02.09.2014

  • fazan
  • ekstra deviško oljčno olje
  • česen
  • rožmarin
  • vino
  • sol, poper
  • paradižnik datterino pretlačen (nekaj žlic)
  • črne olive

 Fazana razrežemo na kose, jih operemo in dodobra osušimo. V veliko ponev damo ekstra deviško oljčno olje in na njem opečemo kose fazana (približno 15 minut), dokler niso lepo porjaveli z vseh strani. Potresemo z obilo sesekljanega česna in rožmarinom. Pečemo še 15-20 minut na nizki temperaturi, fazanu dolijemo malo dobrega belega vina, solimo in popramo. Ko je meso že mehko in pri koncu pečenja, dodamo paradižnikovo mezgo in kokošjo juho ali vročo vodo. Na koncu dodamo še črne olive in jed je pripravljena.

Lahko ga serviramo s pečenim krompirjem ali toplo polento.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.