OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

OVČETINA S KROMPIRJEM

OVČETINA S KROMPIRJEM

15.07.2014

SESTAVINE:

-  1 kg jagnjetine

- 2x čebula

- 1 lovorjev list

-  0,7 kg krompirja

- 0,5 l paradižnikove mezge

- 0,2 l rdečega vina

POSTOPEK: Jagnje narežemo na približno 2 cm debele kose in popražimo skupaj s čebulo, da se meso lepo rjavo zapeče. Nato meso in čebulo zalijemo z rdečim vinom, paradižnikovo mezgo, dodamo na kose olupljen krompir ter kuhamo na zmernem ognju približno 30 minut. Po želji lahko dodamo sveža zelišča ( rožmarin, timijan, lovor...).

Avtor recepta: Erik Krese, restavracija COOLHOUSE Nova Gorica

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.