OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Žlinkrofi na bučkinem pireju

Žlinkrofi na bučkinem pireju

02.09.2013

Potrebujemo: ektra deviško oljčno olje, maslo, rdeča ptujska čebula, muškatni orešček, sol in poper, mak ter parmezan Reggiano.

Za  4 osebe: V vročo ponev damo približno 3 čajne žličke oljčnega olja ter žličko masla. Ko se maščoba segreje, dodamo na tanko sesekljano čebulo. Ko čebula postekleni, dodamo kar zamrznjen bučkin pire (cca 700g) ter solimo in popramo po potrebi. Pustimo, da se kuha približno 20 minut ter na koncu dodamo muškatni orešček. Žlinkrofe  skuhamo v slanem kropu. Na krožnik najprej položimo bučkin pire, nanj žlinkrofe, po vrhu pa posujemo sveže nariban parmezan. Za poseben učinek in še bolj poseben okus jih lahko posujemo z makovimi semeni.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.