OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pljučna osla ali žrebička z gorčico

Pljučna osla ali žrebička z gorčico

21.01.2013

Meso premažemo z gorčico, v katero smo primešali nariban parmezan, curry in nasekljan česen. Zrezke položimo na peki papir in spečemo v zložljivemu pekaču za toast. Pečemo 5-10 minut (počasi, odvisno od debeline zrezkov).


Zraven pripravimo solato: mlad radič ali motovilec, ki ga najprej premešamo z česnovim oljčnim oljem, soljo in jabolčnim kisom. Na vrh solate dodamo še malo popraženih pinjol in naribano kuhano jajce.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.