WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

POLNJENI LIGNJI

POLNJENI LIGNJI

02.09.2014

Za 4 osebe:

  • 16 lignjev velikosti cca 15 cm
  • 25 dag kozjega sira
  • 25 dag svežih jurčkov
  • 1 šalotka
  • timijan
  • sol in poper
  • oljčno olje
  • 3-4 žlice ječmena, ki ga pred tem skuhamo v slanem kropu

Priprava: Lignje očistimo in jih posušimo. Na olju popražimo šalotko, dodamo na kocke zrezane jurčke, solimo in popramo, dodamo timijan ter jih popražimo.

V ohlajen ječmen primešamo na kocke zrezan kozji sir in jurčke in s tem napolnimo lignje.

V večjo ponev damo oljčno olje in jih počasi obračamo, da lepo zarumenijo. Lignje lahko spečemo tudi na žaru. Pokapljamo jih še z ekstra deviškim oljčnim oljem in serviramo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.