WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Črna rižota s sipo

Črna rižota s sipo

19.11.2013

Potrebujemo: čebula, česen, oljčno olje, sipa (1 kg za 4 osebe), sol, poper, suho belo vino, riž, ribja jušna osnova, sipino črnilo, maslo.

Sesekljano čebulo in česen prepražimo na oljčnem olju. Dodamo narezano sipo, jo začinimo s soljo in poprom in nekaj minut pražimo. Zalijemo s suhim belim vinom (2 dl na 1 kg sipe) in malo vode (1,5 dl na 1 kg sipe). Zavremo in na majhnem ognju kuhamo 20 minut. K sipi stresemo riž (350 g za 4 osebe) in med mešanjem nekajminut kuhamo. Vse skupaj zalijemo z vročo ribjo jušno osnovo (1 L na 350 g riža). Dodamo sipino črnilo, solimo, popramo in počasi kuhamo približno 15 minut. Rižoto odstavimo, vmešamo košček masla, počakamo kakšno minuto in serviramo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.