WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Polnjena sipa z ovčjim sirom

Polnjena sipa z ovčjim sirom

18.11.2013

Za 4 osebe: velika sipa (1 kg). česen, peteršilj, slane kapre, 2 jajci, ovčji sir, sol, poper, krušne drobtine, oljčno olje, suho belo vino

Sipo odmrznemo, operemo in osušimo s papirnato brisačko.
Pečico segrejemo na 200 stopinj celzija.
Naredimo nadev: Nasekljamo sipine lovke, en olupljen strok česna, žlico svežega peteršilja in pol skodelice (60 ml v merici) slanih kaper (kupimo take v soli).
V globokem krožniku z metlico stepemo 2 jajca in postopoma dodajamo pol skodelice naribanega pecorino sira. Dodamo malo soli in popra (po okusu), na koncu pa še 2 skodelici (200 ml) krušnih drobtin in zmes z nasekljanimi lovkami, ki smo jo že naredili. Dobro premešamo. Z mešanico nadevamo sipe in na koncu vsako zapremo z zobotrebcem.
Sipe položimo v pekač, ki smo ga namastili z oljčnim oljem, in jih zalijemo z deci belega vina.
Sipe pečemo približno eno uro. Predem postrežemo, jih pustimo nekaj minut, da se malce ohladijo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.