WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Hobotnica v pečici s krompirjem

Hobotnica v pečici s krompirjem

21.10.2013

Potrebujemo: hobotnica, krompir, olive, suh paradižnik, 
česen, oljčno olje, suho belo vino (malvazija, rebula...)
Hobotnico kuhamo 20 minut (če vržemo v krop zamrznjeno, 
malo dlje). Ko jo vržemo v zavreto vodo in voda zopet zavre, 
položimo v pečico olupljen in narezan krompir, kateremu 
smo primešali,olive, suh paradižnik, česen ter oljčno olje. 
Vse skupaj zalijemo z belim vinom (krompir naj bo z vinom 
pokrit do polovice) in položimo v pekač, ogret na 180 stopinj. 
Po 20 min. krompirju dodamo hobotnico in zajemalko 
vode, v kateri se je hobotnica kuhala. Pečemo še približno 1 
uro (dokler jed ni gotova).
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.